Masa musculara rapida | proteine pentru masa musculara
PROBOLAN 50 Epihydroxetiolan-17-ester matrix 500 mg

Alege alta limba:

proteine pentru masa musculara
Nu a fost deloc usor ca acest supliment alimentar sa devina unul sigur si eficient pentru cei mai seriosi competitori de bodybuilding. Ani de cercatari stiintifice, analize calitative si studii cliniceau creat pana la urma formula Probolan 50. Foarte putine suplimente alimentare au primit toate aprobarile , asa cum produsul nostru a reusit sa primeasca. Noi stim ca acest produs functioneaza, clientii nostrii stiu ca produsul nostru functioneaza – dar nu ne cred doar pe cuvant. Citeste mai jos tot ceea ce au scris expertii stiintifici despre Probolan 50!
Epihydroxetiolan-17-ester matrix 350 mg
 • Proprietatile afrodisiace al extractului de Tribulus Terrestris (Protodioscin) la sobolanii normali si cei castrati

  Autori: Gauthaman K, Adaikan PG, Prasad RN
  Sursa: Life Sci, 71(12): 1385-96 2002

  Tribulus terrestris (TT) a fost mult timp folosit in traditia chineza si indiana, atat de medici cat si in diferitele alimente. S-a dovedit ca are proprietati de imbunatatire a disfunctiilor sexuale la barbati. Comportamentul sexual si presiunea intracavernoasa (ICP) au fost testate atat la sobolanii normali cat si la cei castrati. S-a demonstrat ca ca rolul TT este unul afrodisiac, continand protodioscina (PTN). Sobolanii adulti au fost divizati in cinci grupe de 8 fiecare si li s-a administrat apa distilata (atat la sobolanii normali cat si la cei castrati), apa cu continut de testosteron (la sobolani normali si castrati, 10mg/kg, subcutanat, de 2 ori pe saptamana) si apa cu continut de TT (doar la sobolanii castrati, 5mg/kg, administrat oral, o data pe zi).

  S-au observat scaderi in greutate, o imbunatatire a prostatei si a ICP-ului in grupurile de sobolani castrati comparativ cu grupul caruia nu i s-a administrat nimic. S-a simtit o scadere a comportamentului sexual in grupul sobolanilor castrati, reflectate de o scadere a dorintei de imperechiere si a frecventei de intromisie (MF si IF) si o crestere a dorintei de imperechiere, intromisie, si ejaculare (ML, IL, EL) la fel ca si in perioada post ejaculatorie (PEI). Comparativ cu grupul de control al sobolanilor castrati, tratamentul pentru sobolanii castrati (si cu testosteron si cu extract de TT) au inregistrat cresteri semnificative la nivelul prostatei si al ICP-ului. A fost si o imbunatatire moderata a parametrilor sexuali evidentiati de cresterea MF-ului, IF-ului si o descrestere a indicelor de ML, IL si PEI. Aceste rezultate au fost semnificative statistic. S-a ajuns astfel la concluzia ca extractul de TT are efecte afrodisiace datorita cresterii nivelului de androgen al TT-ului (observat si in studiile noastre anterioare).

 • Efecte proerectile farmaceutice ale extractului de TRIBULUS TERRESTRIS asupra CORPUSU-LUI CAVERNOSUM

  Autori: Adaikan PG, Gauthaman K, Prasad RN, Ng SC
  Sursa: Ann Acad Med Singapore, 29(1): 22-6 2000

  Obiectivul studiului prezent a fost de a investiga efectul tratamentului oral al extractului de Tribulus-ului Terrestris (TT) asupra tesutului de corpus cavernosa al iepurilor albi din Noua Zeelanda (NZW) si de a determina mecanismul prin care protodioscina (PTN), un constituent al TT, isi exercita efectele farmaceutice.

  MATERIALE SI METODE: douazeci si patru de iepuri NZW au fost impartit in mod aleatoriu in 4 grupuri experimentale de cate 6. Grupul I a fost grupul de control. Grupurile de la II la IV au fost tratate cu acest extract la doze diferite, 2.5mg / kg, 5mg / kg si 10mg / kg in functie de greutatea corporala. Extractul de TT a fost administrat oral, odata pe zi, pe o perioada de 8 saptamani. Apoi iepurii au fost sacrificati iar tesutul de pe penisul lor a fost evaluat atat cu agentii farmaceutici de ralxare cat si cu cei de contractare, de asemenea au fost evaluati si prin stimularea campului electric (EFS).

  REZULTATE: PTN singura nu a avut nici un efect asupra corpului cavernosa. Raspunsurile de relaxare la EFS, acetilcolina si nitroglicerina din tesuturile precontractate cu noradrenalina din grupurile tratate au aratat o crestere a relaxarii comparativ cu cei din grupul de control. Oricum, raspunsul contractil, anti erectil al tesutului corpului cavernosa la noradrenalina si histamina nu au aratat schimbari semnificative intre grupurile testate si cel de control.

  CONCLUZIILE: Raspunsul relaxant la acetilcolina, nittroglicerina si EFS a fost mai mult de 10%, 24% si 10% in comparatie cu valorile grupului de control si acest lucru a indicat ca PTN are o activitate proerectila. Efectele de relaxare crescute sunt probabil rezultatul cresterii oxidului nitric din terminatiile nervoase, ceea ce inseamna ca pot avea efecte afrodisiace. In orice caz, sunt necesare alte studii pentru a clarifica mecanismul precis.

 • Fitochimicalele si marele avantaj al ierburilor traditionale in managementul disfunctiilor sexuale

  Author: Adimoelja A
  Sursa: Int J Androl, 23 Suppl 2(): 82-4 2000

  Ierburile traditionale au fost o descoperire revolutionara pentru problemele si disfunctiile erectile. De asemenea aceste ierburi au devenit in toata lumea un tratament „instant”. Viziunea moderna a problemelor erectile abordeaza o singura etiologie, aceea a mecanismului erectil. Un numar mare de agenti farmaceutici au creat produse pentru aceste probleme, fie pastile pentru potenta , fie diferite substante care se pot injecta intrauretral sau intrapenian. Fitochimicalele moderne s-au creat de la ierburile traditionale, focusandu-se pe vindecarea problemei de la radacina, pe incapabilitatea controlului asupra acestei functii asupra intregului organism.

  Fitochimicalele ajuta atat disfunctiile erectile cat si intregul organism. Protodioscina este un agent fitochimic derivat al plantei de Tribulus terrestris L, care a fost testat clinic si s-a demonstrat ca are un efect benefic asupra problemelor sexuale prin intermediul protodioscinei DHEA (De-Hydro-Epi-Androsterone). Planta de Tribulus Terrestris L creste pe un sol diferit si astfel produce ingredientul activ de Protodioscina. Alte studii ale fotochimice trebuie sa explice rezultatele inconsistente ale altor plante cum ar fi Ginseng, Eurycoma longifolia, Pimpinella pruacen, Muara puama, Ginkgo biloba, Yohimbe etc.

 • Protodioscina (NSC-698 796): citotoxicitatea lui si cele saizeci celule canceroase umane in prospectul unei pastile anticancer

  Autori: Hu K, Yao X
  Sursa: Planta Med, 68(4): 297-301 2002

  Protodioscina (NSC-698 796) este un furostanol saponin izolat facand parte din grupa de Dioscorea collettii var. hypoglauca (Dioscoreaceae), o planta chinezeasca care se utilizeaza de secole pentru probleme cervicale, probleme urinare, de vezica si tumori renale. Pentru a evalua potentialul acestui ingredient s-a testat citotoxicitatea in vitro impotriva a 60 de celule cancerigene la om (National Cancer Institute, USA). Ca si rezultat, protodioscina a fost gasita citotoxica in aproape toate cazurile, de la leucemie pana la tumori grave, mai ales impotriva leucemiei (MOLT-4), si NSCLC (A549/ATCC), pentru cancerul la colon (HCT-116 and SW-620), CNS si (SNB-75), la mamelon (LOX IMVI), cancer renal (786 - 0) cu GI50 < sau = 2.0 microM.

  In graficele generale, leucemia, cancerul de colon, cancerul la prostata sunt cele mai sensibile, in timp ce cancerul ovarian este mai putin sensibil la acest experiemtn. Bazate pe aceasta analiza si comparand programul cu protodioscina, nici un component al acestor medicamnete anti cancer nu au paterni de citotoxicitate similari cu cei ai protodioscinei.

 • Determinarea steroizilor in Tribulus terrestris si cromatografia lichida prin detectarea luminii

  Autori: Ganzera M, Bedir E, Khan IA
  Sursa: J Pharm Sci, 90(11): 1752-8 2001

  Aceasta lucrare descrie prima metoda analitica pentru determinarea steroizilor saponini in Tribulus terrestris. O separare a lichidului cromatografic (HPLC) a fost realizata folosind o faza de (RP-18) , detectarea luminii evaporative (ELS) , si un ingredient de apa si acetonitril pentru faza mobila. Markerul de copmpusi, protodiscina a fost detectata la o concentratie de 10.0 microg/mL.

  Alte cateva experimente din plante similare au fost analizate cu succes si depinzand de originea si partea plantei utilizata s-au gasit diferente semnificative in compozitia saponinelor. Analizele produselor de pe piata au aratat variatii considerabile de0.17 si 6.49%.

 • Doi noi sulfati ai Tribulus terrestris

  Autori: Kostova I, Dinchev D, Rentsch GH, Dimitrov V, Ivanova A
  Sursa: Z Naturforsch [C], 57(1-2): 33-8 0

  Cunoscuta substanta de methylprotodioscina si protodioscina si alti doi sulfati ca, sarea de sodiu de 26-O-beta- glucopyranosyl-22alpha-methoxy-(25R)-furost-5-ene-3beta,26-diol-3-O-alpha-rhamnopyranosyl-(1-->2)-beta-4-O-sulfo- glucopyranoside (methylprototribestin) si sarea de sodiu de 26-O-beta-glucopyranosyl-22alpha-hydroxy-(25R)-furost-5-ene-3beta,26-diol- 3-O-alpha-rhamnopyranosyl-(1-->2)-beta-4-O-sulfo-glucopyranoside (prototribestin) au fost izolate de partile Tribulus terrestris care cresc in Bulgaria.

  Structurile noilor compusi au fost elucidate pe baza datelor de 1D si 2D (DQF-COSY, TOCSY, HSQC-TOCSY, HSQC, HMBC, ROESY) NMR , al spectrului ESI si al transformarilor chimice.

Masa musculara rapida

"Sigur si eficient."

"Foloses PROBOLAN 50 de cateva luni. Am incredere deplina in eficacitatea acestei formule. Ingredientii acestui produs nu au efecte secundare – fac masa musculara rapida si devin mai increzator, mai masculin."

Robert Williams, 25, Atlanta, Georgia
"Multi clienti satisfacuti au devenit mai puternici si si-au dezvoltat muschii mai repede decat si-au putut imagina vreodata. Aceste proteine pentru masa musculara chia functioneaza !"
proteine pentru masa musculara
Masa musculara rapida